Savršena kombinacija

ruralnog i suvremenog.

“Za pružanje usluge smještaja dodijeljen nam je znak "Hrvatska kvaliteta" koji se dodjeljuje proizvodima/uslugama koje imaju znatno viši standard od propisanoga. Jedina smo ruralna vila u Hrvatskoj koja s ponosom nosi ovaj znak”

“Pružanje usluga oglašavanja i marketinga, kao posebnih djelatnosti također je prepoznato od strane Hrvatske gospodarske komore. Svojom kreativnošću želimo pridonijeti Vašem ljepšem pogledu, posebno Baranje kao ciljane lokacije.”

Villa Mons Aureus dizajnirana je u kombinaciji suvremenog i rustikalnog stila. Sadrži dvije jedinice, apartman “Constantin” kategorije 5 zvjezdica i sobu “Vanetius” kategorije 4 zvjezdice, obje u najvišoj mogućoj kategoriji. Jedinice su dizajnirane koristeći najbolje od suvremenog i rustikalnog stila. Namještaj, draperije, posteljina, sve je prožeto trendi bojama i najkvalitetnijim materijalima kako bi se postigao luksuzni osjećaj vašeg boravka. Tijekom boravka možete koristiti neke od naših pogodnosti i usluga, kao što su wellness, palice za nordijsko hodanje, igrati pikado, koristiti dječje igralište ili uživati ​​u pravljenju roštilja, ili se samo opustiti na bazenu i našoj sunčanoj terasi.

bazen Baranja
kuća za odmor Baranja
villa mons aureus
wellness Baranja
sauna Baranja
uređenje okoliša
priroda Baranja
dječje igralište Baranja
trampolin Baranja