Rezervacije i

Otkazivanja.

Pravila rezervacije

Prijava od 14:00-16:00 sati, Odjava do 11:00 sati, odnosno po dogovoru.

 

Rezervacija je moguća za minimalno dva noćenja.

Upiti o rezervacijama prihvaćaju se putem interneta (upitnika na web stranici ili e-pošte). Da bi potvrdio rezervaciju, gost mora uplatiti predujam u iznosu od najmanje 30% ukupne cijene smještaja na poslovni račun Davatelja usluga i poslati potvrdu o plaćanju e-mailom, u roku od tri dana od trenutka prihvaćanje ponude, dok ostatak iznosa i boravišnu pristojbu gost plaća najkasnije do dana dolaska na poslovni račun davatelja usluga ili na sam dan dolaska u smještajnu jedinicu u gotovini.

Prema Zakonu o boravišnoj pristojbi Republike Hrvatske, gost je dužan plaćati boravišnu pristojbu istodobno s plaćanjem usluge smještaja. Iznos od 0,93 EUR po osobi dnevno za odrasle. Djeca od 12 do 18 godina imaju popust od 50% na ovaj iznos, dok djeca mlađa od 12 godina ne plaćaju boravišnu pristojbu.

Cijene smještaja su objavljene uz svaku smještajnu jedinicu.

Davatelj usluge zadržava pravo promjene rezervacije ako dođe do izvanrednih okolnosti ili više sile.

Davatelj usluge zadržava pravo otkazati rezervaciju uz prethodnu najavu Gostu prije početka usluge i jamči povrat uplaćenog avansa.

Gost je dužan:
– posjedovati ispravne putne isprave i dobiti vizu ako je potrebna za ulazak u Republiku Hrvatsku
– poštovati carinske i devizne propise Republike Hrvatske
– pridržavati se kućnog reda u smještajnoj jedinici i surađivati ​​s pružateljem usluga u dobroj namjeri
– eventualne štete nastale u smještajnoj jedinici gost je dužan u cijelosti nadoknaditi na licu mjesta
– Pri dolasku u mjesto boravka, pružatelj usluga mora predočiti vaučer s podacima o broju osoba i vrsti usluga koje im trebaju biti pružene
– Gost će snositi odgovornost i troškove nastale zbog nepoštivanja pravila.
– Gosti dolaze u smještajnu jedinicu od 14 do 16 sati, a napuštaju smještajnu jedinicu do 11 sati na dan odlaska. Predaju ključeva za smještajne jedinice obavlja pružatelj usluge u samoj kući.

Uplatom predujma gost u cijelosti prihvaća ove Opće uvjete i odredbe.

 

Pravila otkazivanja od strane gosta

Otkazivanje je besplatno do 14 dana prije datuma dolaska, nakon tog vremena naplaćujemo vam 30% jedinične cijene kao naknade za otkazivanje, ako više ne možemo prodati jedinicu.

Ako gost želi otkazati rezervirani smještaj, to treba učiniti u pisanom obliku (e-mail, pošta).
Ako gost ne otkaže rezervaciju, a ne pojavi se na vrijeme ili otkaže smještaj prije isteka ugovorenog vremena, pružatelj usluge naplaćuje cjelokupni iznos aranžmana.