Približi se prirodi.

Rent e-Bike. 

Bilo da u vožnji Baranjom uživate sami ili u društvu e-Bicikl omogućit će vam potpuni doživljaj slobode na brdskim usponima kao i na lokalnim cestama i ulicama. Osjetite povjetarac i potaknite rad svoga srca! Priuštite si prijeko potrebno vrijeme na otvorenom tako što ćete se jednostavno uputiti nekamo s e-Biciklom i doživjeti jedinstveni razgled okolice ili čak samo vožnju biciklom za zabavu!

 

Odaberite neku od naših predloženih ruta ili osmislite svoju i uživajte u vožnji!

Brand MS ENERGY hrvatskom se tržištu predstavio 2019. godine s misijom kreiranja domaćih proizvoda e-mobilnosti koji se odlikuju visokom kvalitetom i pouzdanošću. Posvećen kreiranju funkcionalnih i kvalitetnih proizvoda, usmjerenih na zadovoljenje potrebe za modernim i održivim pristupom mobilnosti, MS Energy nudi svojim korisnicima izvrsnu kvalitetu, vrhunski dizajn, uštedu vremena uz bezbrižan osjećaj potpune slobode kretanja.
Ekološki osviješten i trendi

Danas sve više razumijemo da je ekologija nužan preduvjet osviještenih pojedinaca i društva u cjelini. Ona nam nalaže da brinemo o svom okolišu i razmišljamo kakav grad ostavljamo naraštajima koji dolaze nakon nas. No, briga o ekologiji može biti itekako trendi kada vozimo novi MS Energy e-bike.

Pouzdanost i kvaliteta

Pouzdanost u kvaliteti proizvoda e-mobilnosti jedan je od temelja MS Energy branda. Strategija kreiranja proizvoda i cjelokupni proizvodni proces baziran je na korištenju provjerenih tehnoloških rješenja, a sama ideja kreiranja proizvoda vođena je željom da se korisniku ponudi potpuno, pouzdano, ekološki prihvatljivo i ekonomično rješenje mobilnosti. Stroga kontrola kvalitete MS Energy proizvoda prisutna je tijekom cjelokupnog procesa proizvodnje. Gotovi proizvodi testiraju se po najnovijim metodama ispitivanja kvalitete na izdržljivost u ekstremnim uvjetima. Zahvaljujući najstrožoj kontroli kvalitete, od ulazne kontrole svih komponenata sve do kontrole kvalitete završnog proizvoda, MS Energy proizvodi zadovoljavaju sve europske certifikate.

MS ENERGY HRVATSKA PROIZVODNJA ELEKTRIČNIH BICIKALA

Ponosno predstavljamo prvu hrvatsku proizvodnju e-bicikala, e-bicikle proizvedene u Rugvici pored Zagreba.
Nudimo najam pouzdanih električnih bicikala koji našim kupcima pružaju moderan i održivi pristup mobilnosti, bilo da se voze gradskim ulicama ili ruralnim putevima.

JESTE LI ZNALI?

 

BICIKLI ISPUŠTAJU 13x MANJE CO2!
ŽELIMO BITI ECO-FRIENDLY!

INFORMIRAJTE SE!

 

U VOŽNJI OBAVEZNO POŠTUJTE
PROMETNA PRAVILA

OBAVEZNO!

 

PRIJE SVAKE VOŽNJE
PREGLEDAJTE I UPOZNAJTE BICIKL

*SAVJET*

 

NIKADA NE KREĆITE
U PROMET RASTRESENI
villa@ek-pro.hr
+385 91 1790 001
EK PRO d.o.o., Vladimira Nazora 20, 31303 Popovac